Հնդկաձավարով։ Հնդկաձավարը ամենաառողջ հացահատիկներից է, ունի բարձր սննդային արժեք, հիպոալերգեն, հակատոքսիկ հատկություններ, հարուստ է երկաթով, մագնեզիումով, կալիումով, ֆոսֆորով, B խմբի վիտամիններով:Ջրազրկված հավի միս 28%, բրինձ, կենդանական ճարպ, եղնիկի միս 6% (հիդրոլիզացված), հնդկաձավար, բրնձի սպիտակուց, հիդրոլիզացված մսի սպիտակուցներ (բուրավետ հավելում), չոր գարեջրի խմորիչ, խնձորի միջուկ, սաղմոնի ճարպ, բրոկկոլի, եղերդիկ (ինուլինի աղբյուր) , ջրիմուռ, Yucca Schidigera-ի էքստրակտ, հապալաս, խնկունի, տաուրին, լյուտեին (նարգիզի էքստրակտ), կանաչ թեյի էքստրակտ Բարելավում է աղիների աշխատանքը, մաքրում է թափոններից և տոքսիններից։ Պարունակում է E, A, B վիտամիններ և ասկորբինաթթու: