Հնդկաձավարը ամենաառողջ հացահատիկներից է, ունի բարձր սննդային արժեք, հիպոալերգեն, հակատոքսիկ հատկություններ, հարուստ է երկաթով, մագնեզիումով, կալիումով, ֆոսֆորով, B խմբի վիտամիններով: ԲՐԻՆՁ Այն բարենպաստ ազդեցություն է ունենում աղիքների վրա՝ շնորհիվ իր պատող հատկությունների, ամրացնում է սիրտն ու արյան անոթները, հարուստ է երկաթով և ցինկով, պարունակում է մանրաթել և ամինաթթուներ, որոնք կարևոր են ընտանի կենդանու առողջության համար։ ԲՐՈԿՈԼԻ Դրական է ազդում մարսողության, սրտանոթային և իմունային համակարգերի վրա։ Ունի հակաբորբոքային հատկություն։ Պաշտպանում է ալերգիայից։ Ամրացնում է ոսկորները։ ԿԱՆԱՉ ԹԵՅ Պարունակում է մանգան, քրոմ, սելեն և ցինկ։ Օգնում է նվազեցնել սրտի և անոթային հիվանդությունների զարգացման ռիսկը, կանխում է կարիեսը և երիկամներում քարերի առաջացումը։ ՀՆԴԿԱՀԱՎ Պարունակում է E, PP, B խմբի վիտամիններ, ամինաթթուներ և օգտակար միկրոտարրեր։ Նորմալացնում է նյութափոխանակությունը. Ամրացնում է իմունային և սրտանոթային համակարգը։ Բարելավում է արյան մեջ հեմոգլոբինի արտադրությունը։ ԽՈԶԻ ՄԻՍ Պարունակում է մագնեզիում, ցինկ, սելեն և լիզին։ Ամրացնում է սրտանոթային համակարգը։ Աջակցում է մարմնի իմունային գործառույթներին և պահպանում էներգիան: Ջրազրկված միս (հնդկահավ 15, հավի 10%, խոզի միս 8%), բրինձ, հնդկաձավար, կենդանական ճարպ, վարսակի փաթիլներ, կարտոֆիլ, հիդրոլիզացված մսի սպիտակուցներ (բուրավետ հավելում), գարեջրի չոր խմորիչ, գազար, մշկընկույզ դդում, կտավատի սերմեր, սաղմոնի ճարպ 0,8 %, բրոկկոլի, գլյուկոզամին,